Diensten

Decoratief stucwerk

Bij decoratief stucwerk kunt u denken aan onder andere luxe afwerkingen, patronen en structuren. Decoratief stucwerk geeft uw muur net dat beetje extra. De opties binnen decoratief stucwerk zijn dankzij het gebruik van diverse materialen en technieken eindeloos. Door decoratief stucwerk wordt de uitstraling gecreëerd die u wilt; van sierlijk en verfijnd tot grof en robuust.

Beton ciré/ betonlook

Beton ciré wordt ook wel betonlook stucwerk genoemd. Dit product is waterdicht en maakt naadloos afwerken mogelijk, waardoor dit product geschikt is voor diverse doeleinden. Dankzij de waterdichtheid van het product kan beton ciré ook in de keuken of in de badkamer worden gebruikt. Een voorbeeld van beton ciré is het afwerken van een aanrechtblad met beton ciré voor de ultieme betonlook. Beton ciré kan ook gebruikt worden op vloeren en meubels. Binnen beton ciré zijn verschillende texturen en kleuren mogelijk. Neem een kijkje onder ‘projecten’ of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Plafond- en wandafwerking

Bij de Stucadoor bent u uiteraard ook aan het juiste adres voor plafond- en wandafwerking. De Stucadoor beschikt over de kennis en vakmanschap voor een groot aanbod in het aanbrengen van stucwerk op wanden en plafonds. Zo kunt u bij de Stucadoor onder andere terecht voor het aanbrengen van schuurplafonds en biedt de Stucadoor vrijwel alle soorten sierpleisters, zoals spachtelputz.

De Stucadoor werkt ook met leem. Leem is een natuurlijk materiaal, zonder toegevoegde chemische delen. Leem zorgt voor een stabiele vochthuishouding, doordat het niet alleen vocht opneemt, maar ook afgeeft. Leem is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wilt u net wat anders maken van uw muren of plafonds? Dan is er de mogelijkheid om te werken met lijsten en ornamenten. Hierin is het natuurlijk van belang dat dit past bij de rest van de woning en uw interieurstijl. De Stucadoor kan met u meedenken voor de verschillende opties die mogelijk zijn met lijsten en ornamenten.

Wilt u meer weten over leem, de verschillende sierpleisters of de mogelijkheden van lijsten en ornamenten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en/of een kijkje nemen onder ‘projecten’ voor enkele voorbeelden. 

Spuit- en sauswerk

De Stucadoor is ook gespecialiseerd in spuitwerkzaamheden. Wat tot de mogelijkheden behoort is het airless spuiten op wanden en plafonds. Airless spuiten is niet alleen snel, maar ook efficiënt. Dankzij de fijne structuur laat deze manier van spuiten geen banen achter. Daarnaast is het ook geschikt voor grotere ruimtes. Binnen het spuitwerk zijn er diverse mogelijkheden zoals verschillende kleuren. Wij voorzien u graag vrijblijvend van advies.

Na het stucwerk wilt u wellicht uw wanden nog sauzen. Ook hierin kan de Stucadoor iets voor u betekenen. Nadat de wanden na het stucen de kans hebben gehad om volledig te drogen, kan de Stucadoor bij u langs komen om de wanden te sauzen. Hierin zijn natuurlijk ook diverse kleuren mogelijk.